Radioreklam mixerbord

Radioreklam

Radioreklam

Hur gör man
radioreklam?

En jobbig jingel, eller en skränig röst som läser ett alldeles för långt erbjudande? Svårigheten i att skapa en stark radiospot blir smärtsamt tydlig för alla som någon gång försökt sig på att själv göra en. Med över ett decennium i branschen lotsar vi er förbi fallgroparna och hjälper till med att hitta och producera en idé som omvandlar radiolyssnare till dina nya kunder.

Vår process

01

Brief

I ett uppstartsmöte lyssnar vi in ert varumärke och försöker förstå syfte, önskemål och eventuella hinder. Det ger oss en samsyn kring vilka vi ska nå, med vilket budskap och vad ni önskar att mottagaren ska känna, tänka eller göra. Har ni redan en idé diskuterar vi den.

02

Idé

Utifrån ert önskade budskap tar vi fram ett eller flera kreativa förslag som linjerar med ert varumärke. Exempelvis genom storytelling, en härlig musikjingel eller öronkittlande ASMR. Oavsett väg skapar vi produktioner som når rakt in i lyssnarens hjärta och hjärna.

03

Rösten

Rätt röst och musik är A och O för en lyckad radioreklam.Tillsammans ska de lyfta och bära ditt budskap hela vägen till handling. Vi arbetar med ett stall av talanger och professionella speakers och löser alla rättigheter för användning av musik.

04

Produktion

När idén är godkänd börjar det roliga, och vill ni vara med är ni självklart välkomna. Med flertalet samarbetspartners är vi flexibla med location och kan lösa produktioner för kunder över hela landet.

Nå 6 miljoner lyssnare

Vill du berätta något för halva landet? Eller behöver du kanske hjälp med att förverkliga en idé? Hör av dig så lyssnar vi in på era behov och föreslår en väg framåt. Det har aldrig varit enklare att komma igång med radioreklam.

Kom igång

Tröttnat på att läsa eller hittar du inte vad du söker? Ring oss så snackar vi.

0522 – 78 00 18