Case:

KIA

Podcastreklam i 3D-produktion

Syfte: Podcastkampanj i 3D-produktion för KIA EV9. 

Vi lever i en värld som ständigt utvecklas med smarta lösningar och nya teknologiska framsteg. Så när vi skulle göra reklam för KIAs banbrytande SUV EV9 var det självklart att den skulle spelas in och produceras med det nya teknologiska tillskottet i ljudbranschen – 3D Audio.

Visste ni att detta är Sveriges första sponsrade podcastreklam med 3D-ljudproduktion? 

Nordblom Media AB3D Audio Ad - KIA (Sverige)

Lyssna med hörlurar för att uppleva 3D-effekten. 

Med välkända ljud som bagagedörrar som stängs, bildörrar som öppnas och den tysta motorns brummande transporteras lyssnaren in i bilen och känslan av KIAs nya flaggskepp. 

För att stå ut i bilreklamsbranschen får vi följa med när den humoristiska duon i podcasten Fråga Anders och Måns leder oss från garaget in i bilen och ut på vägen, samtidigt som de i en underhållande dialog för oss igenom den elektrifierade bilens alla egenskaper och stora möjligheter. 

Kreativa idéer för ditt företag…

I över 15 år har vi jobbat med att hitta på saker, därför är vi bekväma i våra kreativa kostymer men samtidigt alltid hungriga på att kläcka nya nytänkande idéer. Hör av dig om du är nyfiken på hur vi skulle göra för att öka ditt företags försäljning eller öka din varumärkeskännedom.

Kontakta oss_

Tröttnat på att läsa eller hittar du inte vad du söker? Ring oss så snackar vi.

0522 – 78 00 18